Cам голосую і вас запрошую: Андрій Садовий прийшов на виборчу дільницю з дружиною та тещею

Андрій Садовий прийшов на виборчу дільницю з дружиною та тещею. Фото: Львівська міськрада.

Андрій Садовий прийшов на виборчу дільницю з дружиною та тещею. Фото: Львівська міськрада.

Події
22 листопада 2020 14:31

Міський голова Львова Андрій Садовий проголосував. З дружиною Катериною Кіт-Садовою і тещею Марією Кіт львівський мер віддали свої голоси на виборчій дільниці №461949, що на вулиці Миколи Некрасова. Садовий вкотре закликав львів'ян не нехтувати виборами, прийтина на виборчі дільниці й проголосувати. Читайте всі новини Львова.

"Сьогодні - тільки добрі зміни. Паспорт взяли, з першого разу проголосували. Все чітко і, я думаю, що все буде гаразд. Ми маємо явку приблизно 2% різниці від тої явки, яка була у першому турі. Маємо тривожні сигнали з Личаківського району, особливо у Винниках. Там знов люди знаходять в себе прописаних невідомих людей. Поліція зараз цим займається. Також на деяких дільницях виявили вже підписані протоколи головою та секретарем. Я хочу, аби всі, хто є у виборчому процесі зрозуміли, що треба мати повагу до рішення львів'ян. Я би нікому не рекомендував шахраювати. Це недопустимо. Я переконаний, що Львів покаже і приклад явки, і приклад класних позитивних змін", - сказав Андрій Садовий.

Забув вдома паспорт: Андрій Садовий не зміг проголосувати

Андрій Садовий прийшов на виборчу дільницю з дружиною та тещею. Фото: Львівська міськрада.Андрій Садовий прийшов на виборчу дільницю з дружиною та тещею. Фото: Львівська міськрада.

За його словами, Львів — це місто, яким пишається вся Україна, і яке завжди показувало хороший приклад. Явка поки що є нижчою, ніж у першому турі. Втім, молодь, зазвичай, іде голосувати пізніше, тож, на його думку, ще є час.

"Якщо ти громадянин, і ти відчуваєш себе львів'янином, який хоче жити у класному місті, то потрібно зробити крок — прийди та проголосуй. Покажи приклад, аби твої друзі та колеги прийшли. Це так класно, щоб Львів показав найкращу явку в Україні. Я розумію, що складна ситуація, коронавірус, багато проблем, але потрібно зробити цей крок — вірити, йти і робити вибір", — зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, у Львові триває другий тур виборів голови Львівської ОТГ. За крісло мера змагаються чинний міський голова Андрій Садовий ("Самопоміч") та народний депутат Олег Синютка ("ЄС"). Виборчі дільниці працюють з 8:00 до 20:00.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах