Зніс гірку і завис на гойдалці: у Львові автомобіль влетів на дитячий майданчик

У Львові автомобіль влетів на дитячий майданчик. Фото: Катерина Рибій

У Львові автомобіль влетів на дитячий майданчик. Фото: Катерина Рибій

Події
24 листопада 2020 16:26

П’яний водій «Volkswagen Touareg» влетів на дитячий майданчик, що на вулиці Торф’яній у Львові. На щастя, батьки встигли вчасно забрати дітей, тож обійшлось без жертв. Інцидент трапився сьогодні, 24 листопада, близько 14:55.

За інформацією депутата Львівської міської ради Ігоря Зінкевича, водій перебував в стані алкогольного сп'яніння.

Як повідомила речниця патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій, водій авто спочатку врізався в запарковане «Nissan», а потім в «BMW», яке вже за інерцією вдарило автомобіль «Mazda».

Та на побитих автівках водій не зупинився. Після цього «Volkswagen Touareg» вилетів на дитячий майданчик, зніс дитячу гірку та повис на гойдалці.

У Львові автомобіль влетів на дитячий майданчик. Фото: Катерина РибійУ Львові автомобіль влетів на дитячий майданчик. Фото: Катерина Рибій

У Львові автомобіль влетів на дитячий майданчик. Фото: Варта1У Львові автомобіль влетів на дитячий майданчик. Фото: Варта1

На місці водій не надав правоохоронцям жодних документів, тож наразі поліція встановлює особу винуватця інциденту.

Водія «Volkswagen Touareg» повезли до медичного закладу на експертизу, аби встановити ступінь сп'яніння. Однак, приїхавши туди — він відмовився від перевірки.

За даними ZAXID.NET, позашляховик Volkswagen Touareg, який зніс майданчик, належить 50-річному львівському бізнесмену Руслану Сетдекову. Він є керівником фірми «Дункан», яка займається роздрібною торгівлею продуктами харчування. Руслан Сетдеков зареєстрований у будинку, розташованому поруч з дитячим майданчиком, де стався інцидент.

У Львові автомобіль влетів на дитячий майданчик. Фото: Варта1У Львові автомобіль влетів на дитячий майданчик. Фото: Варта1

Доповнено: Патрульні отримали пояснення від очевидців та встановили водія. Ним виявився 24-річний львів'янин, співробітник одного з територіальних підрозділів поліції Львівщини.

«За фактом дорожньо-транспортної пригоди призначено службове розслідування. За його результатами поліцейського буде звільнено з поліції», - зауважив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Василь Віконський.

На порушника винесли постанову за ч.1 ст.126 (керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП. Також, склали три протоколи: за ч.1 ст.130 (керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП та ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП та за ст.261 (адміністративне затримання) КУпАП.

Нагадаємо, у Щирці біля Львова автомобіль зіткнувся із зустрічним і вилетів на тротуар. Внаслідок зіткнення один з автомобілів застряг на паркані чужого подвір’я.

Читайте всі новини у нашому каналі Tеlеgrаm, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах