З апаратами ШВЛ: реанімація львівської лікарні стала найбільшою в Україні

Реанімація у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги стала найбільшою в Україні. Фото з соцмереж лікарні

Реанімація у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги стала найбільшою в Україні. Фото з соцмереж лікарні

Події
24 листопада 2020 17:01

Реанімація у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги стала найбільшою в Україні. Станом на 24 листопада є 100 реанімаційних ліжок. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомив директор лікарні Олег Самчук, в лікарні від початку пандемії постійно збільшували кількість місць. З 18 реанімаційних ліжок, їх стало 100.

Реанімація у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги стала найбільшою в Україні. Фото з соцмереж лікарніРеанімація у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги стала найбільшою в Україні. Фото з соцмереж лікарні

«50 із них – для пацієнтів із Covid-19. І поряд із кожним – апарат ШВЛ. Укомплектувати ними реанімацію було принципово важливо, і нам це вдалося. Ще 50 ліжок – для пацієнтів з іншими хворобами: політравми, інсульти, інфаркти, сепсис та поліорганна недостатність, а також стани після важких операцій», – зазначив Олег Самчук.

Зараз у палатах інтенсивної терапії та реанімації перебуває 78 пацієнтів. З них біля 30 з коронавірусною хворобою. На апаратах штучної вентиляції легень наразі 13 хворих.

Реанімація у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги стала найбільшою в Україні. Фото міськрадиРеанімація у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги стала найбільшою в Україні. Фото міськради

Нагадаємо, спорткомплекс Львівського національного університету імені Івана Франка на вулиці Черемшини розглядають як мобільний госпіталь для прийому хворих із COVID-19.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах