Бійцівський клуб: на Львівщині жорстокі школярки відлупцювали знайомих і виклали відео у мережу

Бійцівський клуб: на Львівщині жорстокі школярки відлупцювали знайомих і виклали відео у мережу. Фото: depositphotos.com (умовне)

Бійцівський клуб: на Львівщині жорстокі школярки відлупцювали знайомих і виклали відео у мережу. Фото: depositphotos.com (умовне)

Події
26 листопада 2020 10:16

У Турці Львівської області дівчата влаштували дві бійки. Лупцюючи одна одну, вони знімали це на відео, викладаючи його потім у мережу. Поліцейські вже встановили учасниць кривавих "розваг". Усі вони неповнолітні, але це не звільнить від покарання їхніх батьків. Триває розслідування. Читайте більше львівських новин.

Як йдеться у повідомленні відділу комунікаї Головного управління Нацполіції у Львівській області, 24 листопада у Турківське відділення поліції з заявами про побиття доньок звернулись дві матері. Обидві жінки є мешканками сіл району. За словами заявниць, їхніх доньок побили інші дівчата. Одну відлупцювали 17 листопада, іншу — 19 листопада. Поліцейські, моніторячи соцмережі, натрапили на відео однієї з бійок, про які йде мова. Вона відбулася у місті Турка.

"Встановлені особи усіх учасниць події — двох дівчат, про побиття яких заявили їх матері та трьох інших віком 12 років. Усі неповнолітні були опитані у присутності батьків та психологів", — йдеться у повідомленні поліції.

За двома фактами побиття, дізнавачі Турківського відділення поліції відкрили кримінальні провадження. Батькам дівчат загрожує покарання — штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Як раніше писав VG Львів, на проспекті Червоної Калини на Сихові зграя дітей жорстоко побила хлопчика. На відео видно, як діти гуртом гамселять руками і ногами хлопця, який лежить на сходах. Після цього хулігани, тримаючи за руки та за ноги, знесли дитину зі сходів. При цьому неповнолітні нецензурно лаялись. Втім, згодом  поліцейські спростували інформацію про знущання над дитиною на Сихові. У поліції заявили, що діти так бавились. Батьки хлопчика не мають притензій до кривдників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах