Порівняй зі своєю: скільки заробляють патрульні у різних містах України

Дізнайся: скільки заробляють патрульні у різних містах України. Фото: Львівська міськрада.

Дізнайся: скільки заробляють патрульні у різних містах України. Фото: Львівська міськрада.

Події
27 листопада 2020 12:01

Керівник Патрульної поліції Євгеній Жуков розповів, скільки заробляють поліцейські у різних містах України. За його словами, розмір зарплати патрульного залежить від населення міста. У містах-мільйонниках заробітна плата є більшою.

Жуков також зазначив, що голова патрульної поліції Києва Юрій Зозуля за місяць отримує найбільше – 28 тисяч гривень, начальник патрульної поліції міста-мільйонника – 26 тисяч гривень, а начальник патрульної поліції меншого міста – 23 тисячі гривень.

«У співробітника спецпідрозділу ТОР (Тактика оперативного реагування) – 13,4 тисячі гривень. Відповідно в мільйонниках (Одеса, Дніпро, Харків) і Львові у рядового співробітника – 13,2 тисячі гривень, у молодшого поліцейського складу ТОР – 15,4 тисячі гривень. У Києві відповідно – 14,5 тисячі гривень і 16,5 тисячі гривень», – розповів голова Патрульної поліції в інтерв’ю журналу НВ.

Жуков зазначив, що патрульним з початку роботи патрульної поліції тричі піднімали зарплату. Крім зарплати, патрульний може отримати премію у розмірі однієї тисячі гривень, якщо повідомить про спробу дати йому хабар. Таких премій може бути кілька за місяць. Преміальні за порятунок людського життя становлять п’ять тисяч гривень.

Нагадаємо, у Львові та в деяких інших міста України запрошують на роботу у патрульну поліцію. Серед вимог до кандидатів: громадянство України, вік від 18 до 40 років, повна загальна середня або вища освіта, наявність посвідчення водія категорії В, готовність до служби в будь-якому місті України у зв’язку зі службовою необхідністю.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах