Скільки платять: львів'ян кличуть на роботу у патрульну поліцію

Скільки платять: патрульна поліція запрошує на роботу. Фото: Патрульна поліція Львівщини.

Скільки платять: патрульна поліція запрошує на роботу. Фото: Патрульна поліція Львівщини.

Суспільство
25 червня 2020 11:36

У Львові та в деяких інших міста України запрошують на роботу у патрульну поліцію. У місті Лева прийом заявок стартував 14 червня.

Чоловікам і жінкам, які успішно пройдуть тестування обіцяють заробітну плату від 12 600 гривень, щорічну відпустку тривалістю не менше 30 днів, безкоштовне обслуговування у закладах охорони здоров’я Міністерства Внутрішніх Справ, компенсацію 75% вартості санаторно-курортного лікування, можливість безкоштовно отримати вищу освіту та ще деякі приємні бонуси.

Серед вимог до кандидатів: громадянство України, вік від 18 до 40 років, повна загальна середня або вища освіта, наявність посвідчення водія категорії В, готовність до служби в будь-якому місті України у зв’язку зі службовою необхідністю.

Заповнити  заявку і отримати відповіді на додаткові запитання можна за посиланням.

Додамо, що на роботу у Львові також потрібні 6 тисяч швачок. Швейне підприємство «Сежетекс-Юа» отримало велике замовлення від уряду Франції на виготовлення одноразових медичних халатів. Компанія має пошити 100 мільйонів одиниць такого спеціального одягу для французьких медиків та шукає підрядників по всій Україні, які допомогли б виконати це велике замовлення.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах