Викрадали людей і погрожували: у Львові затримали кримінальних авторитетів

У Львові затримали кримінальних авторитетів, які перебували у розшуку. Фото: СБУ у Львівській області

У Львові затримали кримінальних авторитетів, які перебували у розшуку. Фото: СБУ у Львівській області

Події
28 листопада 2020 09:13

У Львові затримали організаторів транснаціонального злочинного угруповання, які перебували у розшуку. Кримінальні авторитети були причетні до вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в Службі безпеки України у Львівській області, громадянин Росії та його український спільник – тривалий час спеціалізувалися на розбоях і вимаганні грошей. Вони займалися викраденням і незаконним позбавленням волі людей. Під час затримання один із злочинців опирався правоохоронцям та намагався втекти.

Наразі обом зловмисникам повідомили про підозру у вчиненні злочинів та суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У Львові затрмали кримінальних авторитетів, які перебували у розшуку. Фото: поліціїУ Львові затрмали кримінальних авторитетів, які перебували у розшуку. Фото: поліції

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Максимальне покарання, яке загрожує фігурантам, це позбавлення волі на строк до семи років.

У поліції Львівської області зазначили, що під час досудового розслідування встановили: у квітні 2019 року на території однієї з АЗС, розташованої у Пустомитівському районі, троє зловмисників силоміць посадили в автомобіль «Фольксваген Гольф» 31-річного місцевого мешканця та повезли у невідомому керунку. При цьому, погрожуючи фізичною розправою йому та його родичам, вони вимагали в жертви гроші у сумі 3 700 доларів США.

Надалі 30-річного мешканця Жовківського району затримали правоохоронці під час одержання частини коштів, які вони вимагали від потерпілого. А двоє його спільників переховувались від слідства та перебували у розшуку.

Нагадаємо, при в’їзді до Львова правоохоронці затримали групу рекетирів зі Львівщини, які вимагали данину в перевізників, які здійснюють пасажирські перевезення з областей Західної України до Європи.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах