Проплачувати не поспішають: в Опаці знайшли головну ялинку для Львова

В Опаці знайшли головну ялинку для Львова, але проплачувати не поспішають.

В Опаці знайшли головну ялинку для Львова, але проплачувати не поспішають.

Події
30 листопада 2020 15:16

Головну новорічну ялинку Львова 2020-2021 вже обрали. Підходяще дерево знайшли у Дрогобицькому лісництві. Обійдеться воно місту у 6 тисяч гривень. Читайте всі новини Львова.

Львівське комунальне підприємство «Зелений Львів» уже уклало договір аби купити новорічну ялинку у Дрогобицькому лісництві, але проплачувати гроші не поспішає. У Львові поки що так і не визначилися: встановлюватимуть у 2020 році новорічне дерево, чи ні. 

«У Дрогобицькому лісництві, у селі Опака є ялинка висотою 18 метрів. Вже укладена угода. Якщо ми будемо ставити ялинку, то вона вже є. Коштує, відповідно до договору, 6 тисяч гривень. Ми чекаємо вказівки замовника – управління інженерного господарства ЛМР. Якщо місто вирішує ставити ялинку, то робимо проплату», – розповів Тvoemisto.tv директор підприємства «Зелений Львів» Володимир Данилюк.

Додамо, що у Львові є традиція урочисто засвічувати головну новорічну ялинку міста у день святого Миколая, 19 грудня. Втім, нині не відомо чи цьогоріч у Львові відбуватимуться святкування, чи їх скасують.

Нагадаємо, міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував можливість введення локдауну у місті. За його словами, ситуація із захворюваністю у місті Лева наразі залишається стабільною.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах