Потіш Бика: як правильно зустрічати 2021 рік

Як зустріти Новий рік Бика. Фото: pinterest.com.au

Як зустріти Новий рік Бика. Фото: pinterest.com.au

Події
28 грудня 2020 14:56

Наступний 2021 рік буде роком Білого Металевого Бика. Китайці вірять, що знак, який керує роком, впливає на долі людей. Бик рішучий, працьовитий і цінує традиції. Метал дає йому залізну волю, а білий колір – впевненість у собі. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Люди вірять, що важливо заручитися підтримкою китайського знаку і завоювати його довіру, щоб він допомагав людині у всіх починаннях.

Як і в чому зустрічати Новий рік

Зустрічати рік Бика найкраще вдома з близькими людьми. Галасливі вечірки і дискотеки Бик не оцінить. Вбрання може закликати удачу і багатство на весь рік. Тому підбирати його слід ретельно. Одяг має бути у світлих кольорах. До образу можна підібрати блискучі металеві прикраси. Святкове вбрання категорично не рекомендують обирати червоного кольору.

Які страви приготувати для новорічної ночі

Не намагайтеся здивувати Бика делікатесами і експериментами. Краще приготувати традиційні страви. Слід подавати овочі у вигляді салатів чи просто нарізки, новорічні салати (улюблений олів’є і крабовий), соління і консервацію. М’ясо також можна, але тільки не телятину і яловичину, бо це може образити Бика. Десерти також мають бути простими і звичними для вашого раціону.

Кому пощастить у 2021 році

Астрологи наголошують, що 2021 рік обіцяє бути спокійним і стабільним у всіх сферах життя. Для працьовитих, активних і впевнених у собі людей цей рік буде дуже продуктивним. У Рік Білого Металевого Бика багатьом вдасться створити або зміцнити сімейні вузли і, навіть, завагітніти і народити. У кого поки немає сім'ї, прогнозують покращення в особистом житті.

Прийдешній рік буде вдалим для будівництва будинку чи купівлі автомобіля. Варто почати новий бізнес, особливо пов'язаний із землею. Капіталовкладення обіцяють стати успішними.

Перше півріччя буде продуктивним у роботі, а в другій половині року слід приділити увагу здоров'ю, адже є ризик потрапити у стресові ситуації.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах