Перша жертва зими: біля Львова від переохолодження помер 39-річний чоловік

Біля Львова від переохолодження помер 39-річний чоловік.

Біля Львова від переохолодження помер 39-річний чоловік.

Події
02 грудня 2020 09:39

У селі біля Львова від переохолодження помер 39-річний чоловік. Трагедія сталася у перший день зими. Читайте всі новини Львова.

Як повідомили у Департаменті цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, 1 грудня близько 11:20 у селі Кам’янопіль Пустомитівського району виявлено тіло мешканця села Ямпіль Пустомитівського району. Нещасному було лише 39 років. 

"Попередня причина смерті – переохолодження. Обставини події встановлюються", – йдеться у повідомленні.

У Департаменті цивільного захисту також зазначили, що труп виявили у нежитловому будинку. 

Додамо, що у Львові цьогоріч відкриють два пункти обігріву. Вони прийматимуть відвідувачів одразу, як знизиться температура повітря. 

У Центрі обліку пункт функціонуватиме щоденно з 09.00 до 20.00 (з 20.00 до 09.00 для бездомних осіб працює відділення нічного перебування), а на вул. Личаківській, 56 — в робочі дні з 09.00 до 18.00 й за умови зниження температури повітря до мінус 10 °C.

Львівська міська рада звертається до усіх небайдужих повідомляти про факти та місця перебування бездомних осіб, які потребують допомоги, за тел.: 233 14 79, або 233 10 49. Також можна телефонувати на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 15−80.

Для тих, хто хоче "розвантажити" шафу, VG Львів зібрав перелік усіх контейнерів, куди львів'яни можуть віднести непотрібний одяг, взуття та інші речі. Усе це потім роздадуть нужденним. Пожертвувати добротні, але непотрібні речі можна у будь-який із контейнерів, що розташовані у Львові за адресами.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах