Видихай: суботи та неділі у Львові знову стали вихідними

Суботи та неділі у Львові знову стали вихідними. Фото: Андрій Садовий/Фейсбук

Суботи та неділі у Львові знову стали вихідними. Фото: Андрій Садовий/Фейсбук

Події
02 грудня 2020 17:51

Суботи та неділі у Львові знову стали вихідними. Про це заявив міський голова Львова Андрій Садовий після того, як Кабінет міністрів не продовжив карантин вихідного дня. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

"Відтепер суботи та неділі у Львові – знову вихідні. Сьогодні Кабінет міністрів не продовжив карантин вихідного дня", – написав Андрій Садовий.

За його словами, ці кілька тижнів були дуже непростими для підприємців і юристів міської ради. "800 консультацій телефоном, 100 виїздів на місця. Головне – що кожен, хто хотів працювати, отримав таку можливість. Я ніколи не заперечував, що COVID-19 – це велика біда, яка змінила наше життя. Але об'єднавшись, ми як громада завжди знайдемо правильні рішення", – заявив Садовий.

Мер Львова подякував усім підприємцям і меценатам, які розвивають львівську медицину. А також медичним працівникам, які, ризикуючи своїм здоров’ям і життям, дають львів'янам можливість жити і працювати.

Нагадаємо, Уряд запровадив в Україні карантин вихідного дня. Він почав діяти з суботи, 14 листопада. Кількість закладів торгівлі, яким дозволили працювали у суботи та неділі суттєво обмежели. Втім, 13 листопада у Львові скасували всі вихідні до кінця листопада. Тож усі заклади харчування і культури, спортивні зали, фітнес-центри та ринки змогли працювати у звичному режимі.

Додамо, що сьогодні, 2 грудня, в Україні скасували карантин вихідного дня, проте деякі обмеження таки залишили – наразі в країні і в будні, і на вихідні діятимуть правила «помаранчевої» карантинної зони.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах