Любов зла: дівчина вистрибнула з п'ятого поверху і звинуватила стрийських поліцейських

Дівчина вистрибнула з п'ятого поверху і звинуватила стрийських поліцейських.

Дівчина вистрибнула з п'ятого поверху і звинуватила стрийських поліцейських.

Події
03 грудня 2020 11:20

Дівчина звинуватила правоохоронців зі Стрия Львівської області у побитті, зґвалтуванні та спробі вбивства. Каже, поліцейські тримали її у підвалі та в гаражі, знущалися, змушували займатися з ним сексом, а тоді, завівши додому, викинули з вікна квартири на п'ятому поверсі. Мати дівчини підтвердила ці звірства. У поліції ж запевняють, що жінки все вигадали. Читайте всі львівські новини.

Трагедія сталася у Стрию ще 20 листопада, але відомо про неї стало лише зараз. З вікна п'ятого поверху багатоквартирного будинку випала рівнянка Марія Кльоп. До Стрия вона приїхала, аби доглядати за немічним пенсіонером, у його квартирі й жила. Нещасній вдалося вижити після падіння, але лікуватиметься вона ще довго. Нині дівчина перебуває у рівненській лікарні. 

Мати дівчина Світлана Філіпович підтвердила версію доньки про побиття, зґвалтування та спробу вбивства, назвавши прізвища поліцейських-кривдників. Запевняє, копи, наче звірі, знущалися над її дочкою. Спершу тримали у підвалі, тоді в гаражі, били і ґвалтували, а завівши дівчину у її квартиру, підвели до вікна, відчинили його і викинули. Каже, що серед нелюдів був керівник місцевого карного розшуку. 

Але у поліції, провівши власне розслідування, все заперечують. Кажуть, правоохоронців з такими прізвищами, як називає Світлана Філіпович, у них немає. А керівник карного розшуку 20 листопада взагалі був у Києві. Свідки, які за словами матері, все бачили, теж розповідають зовсім інші подробиці трагедії. Запевняють, дівчина вистрибнула з вікна самостійно.

Дідусь, у квартирі якого мешкала Марія Кльоп розповідає, що того фатального дня вони вдома були лише удвох. Чужих не було, квартира маленька, все чути. Марія, за словами пенсіонера, була дуже схвильована. Дідусь чув, як вона плакала, постійно повторюючи ім'я: "Саша". Потім усе враз стихло, а вже за кілька секунд він почув шум надворі. 

Саме Олександр, ім'я якого Марія Кльоп багато разів називала перед тим, як вистрибнути з вікна, і викликав "швидку". Розповідає, він далекобійник, того вечора вони посварилися і дівчина погрожувала вистрибнути з вікна. Коли це сталося, він був під її будинком.

Нагадаємо, у Стебнику чоловік вистрелив у голову матері колишньої дівчини, а тоді застрелився сам. 

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах