Популярний гірськолижний курорт на Франківщині атакували голодні вовки: відео

Популярний гірськолижний курорт на Франківщині атакували голодні вовки. Фото: v-variant.com.ua (умовне)

Популярний гірськолижний курорт на Франківщині атакували голодні вовки. Фото: v-variant.com.ua (умовне)

Події
06 грудня 2020 09:45

Популярне серед туристів прикарпатське селище Ворохту атакували голодні вовки. Це вже не перший напад хижаків, та цього разу тварини наблизились ближче – підійшли до людських осель. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Місцеві мешканці розповідають, що до людських домівок вовки приходять вночі. Голодні хижаки полюють за легкою здобиччю – домашніми собаками, які поступаються їм розміром і ще сидять на прив'язі, тож не мають шансів втекти. Жертвами вовків вже стали більше десятка домашніх собак.

На запис камери спостереження одного з будинків  у Ворохті потрапили два вовки, що нишпорили двором. На щастя, цього разу обійшлося без жертв.

За словами лісників, хижаків у довколишніх лісах стало майже втричі більше. Припускають, що це тварини-мігранти, які могли прийти з сусідньої Румунії. До людських дворів, швидше за все, їх жене голод. Біля житлових домівок так званого 10-го кілометра (присілок Ворохти і КПП біля підніжжя Говерли) вовки вперше з'явилися ще навесні.

Чи вдасться лісникам зловити хоча б одного вовка, наразі не знають. Наразі єдиною мірою безпеки у цьому випадку для мешканців Ворохти є обережність та особливий нагляд за дітьми. Адже на дорослу людину вовки нападають вкрай рідко.

Нагадаємо, у курортному містечку Трускавець місцеві мешканці  помітили незвичайну гуляку - лисицю, яка спокійно вешталася територією залізничного вокзалу. Прогулянку дикої тварини популярним львівським курортном зняли на відео.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах