Виграла сто тисяч і контракт: «Королевою Львова 2020» стала 18-річна студентка

У Львові обрали Королеву Львова 2020. Фото організаторів конкурсу

У Львові обрали Королеву Львова 2020. Фото організаторів конкурсу

Події
07 грудня 2020 15:01

У Львові обрали «Королеву Львова 2020». Нею стала 18-річна студентка Анастасія Федик, яка навчається у польському Університеті інформаційних технологій та управління. Дівчина родом із Яворова на Львівщині. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Анастасія Федик отримала корону, титул, 100 тисяч гривень і річний контракт на співпрацю з одним із найвідоміших світових глянців на Кіпрі, в Австрії та Монако. Дівчина представить Львів на всеукраїнському конкурсі «Королева України», повідомляє tvoemisto.tv.

У Львові «Королевою Львова 2020»  стала 18-річна студентка Анастасія Федик. Фото організаторів конкурсуУ Львові «Королевою Львова 2020» стала 18-річна студентка Анастасія Федик. Фото організаторів конкурсу

Окрім цього, на конкурсі «Королева Львова 2020» визначили ще двох переможниць: «Королевою Львівщини» стала Тетяна Ярчак, а «Королевою Галичини» – Ольга Лисенко.

До конкурсу «Королева Львова 2020» 19 фіналісток готувалися протягом місяця. У дівчат були репетиції, фотосесії, відеозйомки, рекламні промокампанії, вони відвідували найцікавіші події та заклади Львова.

Нагадаємо, вчитель української мови та літератури при львівській лікарні ОХМАТДИТ Олег Швед переміг на конкурсі Global Teacher Prize Ukraine у номінації «Вибір серцем».

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах