Випала з четвертого поверху: медики розповіли про стан 3-річної львів'янки

Медики розповіли про стан 3-річної львів'янки. Фото: newtimes.kz (умовне)

Медики розповіли про стан 3-річної львів'янки. Фото: newtimes.kz (умовне)

Події
08 грудня 2020 10:39

Медики розповіли про стан 3-річно дівчинки, яка наприкінці листопада випала з вікна четвертого поверху львівської багатоповерхівки. Про це пише Твоє Місто. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Дитину 6 днів тому перевели у відділенні щелепно-лицевої хірургії Лікарні швидкої допомоги, що на вулиці Миколайчука у Львові. Оскільки в дитини крім черепно-мозкової травми, струсу головного мозку та іншого діагностували ще й перелом нижньої щелепи, в лікарні провели операцію та поставили брекет-системи.

«У дівчинки перелом нижньої щелепи в ділянці тіла і двох суглобових паростків, з незначним зміщенням кісткових уламків. Відтак, під наркозом дитині провели імобілізацію уламків нижньої щелепи за допомогою брекет-систем. Також їй провели протизапальну, загальноукріплюючу терапію. Зараз стан дитини задовільний», – розповів завідувач щелепно-лицевої хірургії лікарні швидкої допомоги Олег Ковтуняк.

Маленьку пацієнтку вже готують до виписки для подальшого лікування за місцем проживання.

Нагадаємо, 29 листопада до львівської міської дитячої лікарні на вулиці Пилипа Орлика привезли маленьку дівчинку з множинними травмами. Тоді хтось з дорослих забув зачинити вікно, дівчинка вилізла на підвіконня і полетіла вниз з четвертого поверху. На щастя, вона впала на газон, тому не отримала важких травм.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах