Відео: біля Львова авто знесло дорожній знак і злетіло у кювет

Біля Львова авто знесло дорожній знак і злетіло у кювет. Фото поліції

Біля Львова авто знесло дорожній знак і злетіло у кювет. Фото поліції

Події
09 грудня 2020 12:19

На трасі Київ—Чоп у селі Гамаліївка, що поблизу Львова, п’яний водій зніс дорожній знак 1.4.2 «напрямок повороту» і злетів у кювет. Інцидент стався напередодні, 8 грудня, близько 23:00.

На місці правоохоронці побачили автомобіль «Opel Movano». Як видно на відео, автомобіль належить популярній службі доставки «Нова пошта».

«Водій був в настільки сильному стані алкогольного сп'яніння, що не міг триматися на ногах і падав. 51-річного львів'янина попросили пред'явити документи. Чоловік почав пропонувати 300 доларів США аби цього не робити. Його неодноразово попередили про кримінальну відповідальність», - повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

Коли правоохоронці запропонували водію пройти перевірку на стан сп'яніння, львів’янин дістав 100 доларів США і запропонував їх копам. На місце події викликали слідких Пустомитівського відділу поліції.

Водій відмовився від перевірки на стан сп'яніння. На нього склали два протоколи: за ст.124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП та ч.1 ст.130 (керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

Нагадаємо, патрульні розповіли, люди якого віку найчастіше сдають жертвами ДТП на Львівщині. За їхніми словами, з початку року у Львові та області сталося 1742 аварії з постраждалими.

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах