Погостював у багатодітної матері: у Винниках підрізали чоловіка

У Винниках підрізали чоловіка. Фото: Репортер (умовне)

У Винниках підрізали чоловіка. Фото: Репортер (умовне)

Події
10 грудня 2020 13:37

У ніч на 10 грудня у Винниках підрізали чоловіка. Неприємний інцидент стався на вулиці Кільцевій. Постраждалого госпіталізували.

Як розповіли патрульні, їх викликав батько трьох дітей, повідомивши, що дружина, з якою він не живе, систематично вживає алкоголь і не дбає про дітей. Чоловік скерував екіпаж на вулицю Кільцеву у Винники. У помешканні патрульні побачили безлад і велику компанію. Люди розпивали алкогольні напої та курили. У вітальні було троє малолітніх дітей віком: 4, 7 та 8 років. А от їжі не було зовсім.

Патрульні скерували гостей додому, але на вулиці виник конфлікт. Коли ж поліцейські орушили туди — почули жіночий крик: "Кинь ніж".

«У 34-річного чоловіка ніж був в руках. Він не реагував на вказівки. Патрульні вибили ніж з рук та затримали порушника. Поруч помітили чоловіка, що лежав з ножовим пораненням в ділянці спини. Патрульний Максим Качан негайно одягнув рукавички, розрізав нижній одяг потерпілого та затиснув рану звідки сильно йшла кров. 35-річного місцевого чоловіка шпиталізували», — йдеться у повідомленні поліції.

У Винниках підрізали чоловіка. Фото поліціїУ Винниках підрізали чоловіка. Фото поліції

Нагадаємо, у центрі Львова двоє пасажирів побили таксиста і викрали у нього 4 200 гривень, а також пошкодили авто.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах