Це серйозно: львівський суд розглянув справу про бійку йорка та шпіца

Львівський суд розглянув бійку йорка та шпіца. Фото: avatars.mds (умовне)

Львівський суд розглянув бійку йорка та шпіца. Фото: avatars.mds (умовне)

Події
10 грудня 2020 16:38

Личаківський районний суд Львова розглядав справу про бійку двох декоративних собак – йоркшинського тер’єра та померанського шпіца. Про це пише Zaxid.net. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як йдеться в постанові суду за 7 грудня, бійка між двома декоративними собаками (їх вага не перевищує 5 кг) сталась 10 жовтня на вулиці Ольжича біля будинку №6. Цього дня 31-річний львів’янин разом із йорком прийшов до свого друга, який живе у приватному будинку по згаданій вулиці. Він залишив собаку у дворі, а сам зайшов у будинок. Почувши гавкіт, він побачив, що йорк вибіг на вулицю та почав кидатись на чоловіка зі шпіцом, які проходили повз будинок.

За словами власника йорка, він вийшов з будинку, аби забрати свого собаку, але погано закрив двері і за ним вибігла вівчарка його друга. Тож йому довелось тримати вівчарку, а в цей час його собака покусав шпіца. Після цього власник шпіца написав заяву в поліцію.

Справу про бійку двох декоративних собак розглядав суддя Назар Стрепко. Він присудив 85 гривень штрафу власнику йорка за порушення правил утримання собак. Львів’янин також має сплатити 420 гривень судового збору.

Нагадаємо, на вулиці Промисловій у Львові ЛКП «Лев» облаштувало тренувально-вигульний майданчик для вигулу тварин. Він призначений для вигулу собак, які перебувають на підприємстві, а також господарських собак, що мешкають в цьому районі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах