На Підзамче знайшли обгоріле тіло жінки

На Підзамче знайшли обгоріле тіло жінки. Фото: info.uz.ua

На Підзамче знайшли обгоріле тіло жінки. Фото: info.uz.ua

Події
14 грудня 2020 09:22

На станції Підзамче у Львові знайшли обгоріле тіло жінки. На моторошну знахідку натрапили у понеділок, 14 грудня. Читайте всі новини Львова.

Як повідомили у Департаменті  цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, близько 01:35 на станції Підзамче у Львові, машиніст резервного електровоза поїзда №4202 виявив між коліями 8 і 10 тіло жінки з опіками, без ознак життя.

"Попередня причина смерті – ураження електричним струмом. На місце події було викликано поліцію і швидку", – йдеться у повідомленні.

Особа загиблої, причина та обставини з’ясовуються.

Доповнено: на станції Підзамче у Львові внаслідок ураження струмом загинула 15-річна дівчинка. Неповнолітня видерлася на вагон заради селфі й доторкнулась до лінії електропередач. Вік померлої було важко визначити, тому спершу повідомлялося, що загинула жінка.

Нагадаємо, 15 листопада у селищі біля Львова 17-річного юнака вразило струмом. Нещасний випадок стався на залізничній станції Красне, що в Буському районі. За попередньою інформацією, хлопець робив селфі на даху поїзда. Юнака госпіталізували у важкому стані.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах