Смертельне селфі: з'явилися подробиці смерті 15-річної дівчинки на даху потяга у Львові

З'явилися подробиці смерті 15-річної дівчинки на даху потяга у Львові. Фото: поліція Львівщини

З'явилися подробиці смерті 15-річної дівчинки на даху потяга у Львові. Фото: поліція Львівщини

Події
14 грудня 2020 11:56

На станції Підзамче у Львові внаслідок ураження струмом загинула 15-річна дівчинка. Неповнолітня видерлася на вагон заради селфі й доторкнулась до лінії електропередач. Обгоріле тіло знайшов машиніст у ніч на 14 грудня. Читайте всі новини Львова за сьогодні

Як повідомили у поліції, близько 1:30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від медиків про труп, виявлений на території товарного парку залізничної станції «Підзамче», що на вулиці Богдана Хмельницького у Львові.

З'явилися подробиці смерті 15-річної дівчинки на даху потяга у ЛьвовіЗ'явилися подробиці смерті 15-річної дівчинки на даху потяга у Львові

"Загиблу виявив на коліях машиніст потяга та викликав карету швидкої допомоги. Як попередньо встановили медики, дівчина загинула внаслідок ураження електричним струмом», – повідомили у поліції.

Вік померлої було важко визначити, тому спершу повідомлялося, що загинула жінка.

Додамо, що це вже не перша трагедія на Підзамче. Два роки тому трапився схожий випадок. Тоді з даху товарного вагону рятувальники зняли уражену струмом 20-річну дівчину, в якої було 55% тіла обпечені. Вона вхопилася за провід. З нею був хлопець. Він безпосереднього контакту з дротами не мав, постраждав від так званої вольтової дуги.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах