Де шукати водовозку: у двох районах Львова вимкнуть воду

У двох районах Львова 17 грудня вимкнуть воду. Фото: pexels.com

У двох районах Львова 17 грудня вимкнуть воду. Фото: pexels.com

Події
16 грудня 2020 17:10

У четвер, 17 грудня, у двох районах Львова вимкнуть воду у зв’язку із плановими ремонтними роботами на водопровідній мережі на вул. Зелена — Пасічна. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Водопостачання буде призупинено з 7:00 до 22:00 до кількох вулиць Личаківського і Сихівського районів. На вулиці Пасічній, 169−175 з 11:00 працюватиме водовозка.

Воду вимкнуть на вулицх: Шафарика, Вашингтона, Пасічна, 71−175; 84 — 164, Зелена, 153, 251, Пирогівка, Лисиницька, Китайська, Медової Печери, Соколина, Кузьми, Стешенка, Латвійська, Майорівка, Садівнича, Ярошинської, Каштанова, Глухий Кут, А. Рудаки, Пасіки Галицькі, Довга, Хлібна, Січинського, Врубеля, Пимоненка, 17,19.

Після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка мережі. У цей період промивки можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

Нагадаємо, вже до кінця року у Львові планують повністю замінити спосіб дезінфекції води, тож згодом містяни забудуть про «воду з хлором».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах