Злата Огневич запрем'єрила новорічний кліп

Злата Огневич запрем'єрила новорічний кліп

Злата Огневич запрем'єрила новорічний кліп

Події
19 грудня 2020 17:28

Роботу на трек артистки "Обiцяй менi" створив популярний режисер-постановник і кліпмейкер Герман Ненов.  Артистка розповідає, що спочатку цей трек повинен був бути ... про вміст жіночої сумочки.

 Автор музики - Михайло Некрасов, саундпродюсер, з яким Злата працює з самого початку своєї творчої кар'єри.  Слова написала Марина Левченко, авторка хіта артистки "танцювати".

 - Спочатку пісня була про те, як, часом, складно знайти щось в маленькій жіночій сумочці.  Але тут з'явився режисер Герман Нєнов, з яким ми неодноразово співпрацювали раніше і запропонував разом з Finegold Production створити для мене новорічну історію.  Я погодилася і слова ми переписали вже просто на ходу, - ділиться Злата Огневич.

Прем'єра нового кліпа Злати ОгневичПрем'єра нового кліпа Злати Огневич

 Через карантинних обмежень робота велася в дуже стислі терміни.  На предпродакшн пішло шість днів замість десяти.  За цей час розробили складні декорації і костюми для п'ятдесяти чоловік в одній колірній естетиці.

 - Злата, показала себе справжнім бійцем і, як суперпрофі, з більшістю дублів впоралася з першого разу!  - хвалить артистку режисер Герман Ненов.  - А взагалі в цій роботі ми поєднали непоєднуване - зняли епатажних і яскравих тусовщиків разом з дітками з Babyphotostars.  Вийшла добра різдвяна комедія з легким сарказмом!

 Злата залишилася в захваті від роботи з юними акторами:

 - Вперше на цих яскравих епатажних зйомках я працювала з дітками зі студії Babyphotostars і була вражена тим, наскільки вони чітко і легко виконують всі завдання режисера, як поводяться в кадрі!  Я була закохана в кожного нашого маленького героя!

Прем'єра нового кліпа Злати ОгневичПрем'єра нового кліпа Злати Огневич

 Одна з героїнь кліпу, кішка породи мейнкун, народила прямо на знімальному майданчику.

 - Поки ми переїжджали з першої локації на другу, у кішки почалися перейми.  Вона народила і на другий локації як ні в чому не бувало вирушила в кадр!  Ось це професіоналізм!  - сміється Герман Ненов.

 За словами артистки і режисера головною їхньою метою було подарувати людям позитивне і світле святковий настрій в кінці цього року.

 - Для мене цей Новий рік стане особливим - моя сім'я нарешті з Криму переїхала до мене!  Вперше за багато років ми зберемося разом за одним столом і це найкращий подарунок Всесвіту!  Кожному з вас я хочу побажати, щоб у вас теж з'явилася легкість, віра в краще і відчуття свята!  - посміхається Злата.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах