Подарунок на Миколая: дружину отця Петра Терлецького від'єднали від апарату ШВЛ

Дружину отця Петра Терлецького від’єднали від апарату ШВЛ. Фото: Перший Західний

Дружину отця Петра Терлецького від’єднали від апарату ШВЛ. Фото: Перший Західний

Події
21 грудня 2020 09:15

Дружину львівського священника Петра Терлецького Катерину вже від’єднали від апарату ШВЛ і тепер вона дихає через кисневу маску. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Повертаючись із відвідин у реанімації дорогого Ігоря Скочиляса, бачу пропущений дзвінок від лікуючої лікарки Катрусі. Негайно відзвонюю і чую тихе: "То я! Так, вже можу говорити". Катрусі забрали трахеостому, відключили від ШВЛ-а, дихає на масці апарата Боброва, тримаючи добру сатурацію! Неймовірний світлий дар після пережитої кризи тотального запалення легень ковідом. До одужання ще йти і боротись, але кращого подарунка на свято Миколая годі чекати», – повідомив радісну новину отець Петро Терлецький.

Щодо новонародженої донечки отця Даринки, то наразі вона далі перебуває на ізоляції. Останній тест на коронавірус у неї виявився позитивним, та малеча вже почала самостійно дихати.

Нагадаємо, раніше священник з Українського Католицького університету Петро Терлецький просив львів'ян про фінансову допомогу на лікування дружини і новонародженої дитини. У його 37-річної дружини через коронавірус уражено 90% легенів, а донечка Даринка, яка днями з'явилася на світ, перебуває у критичному стані.

На коронавірус вагітна жінка захворіла ще 14 листопада. Вона тиждень лікувалась вдома, а коли стан погіршився – її госпіталізували. З 20 листопада жінка лежала у львівському міському пологовому будинку №1, що на вулиці Мечникова. Тоді її перевели у лікарню швидкої допомоги.

Донька Даринка народилася з вагою 1 230 грам. Її відразу реанімобілем перевели в реанімацію львівської обласної лікарні. У Катерини Терлецької КТ показало, що легені уражені на більш як 90%. Вдома на одужання матері чекають ще 5 дітей.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах