Збив підлітка та втік: поліція розшукала водія

Поліція розшукала водія. Фото поліції

Поліція розшукала водія. Фото поліції

Події
21 грудня 2020 11:49

Львівська поліція розшукала водія, який 17 грудня збив 16-річного хлопця на вулиці Княгині Ольги у Львові та втік з місця автопригоди. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Правоохоронці встановили, що наїзд скоїв водій авто «Ford Kuga». Тоді орієнтування на авто отримали співробітники усіх підрозділів поліції. Невдовзі патрульні виявили вказаний автомобіль з характерними пошкодженнями неподалік місця автопригоди, на вулиці Володимира Великого у Львові. Водієм, який причетний до збиття підлітка, виявився 40-річний львів’янин.

Поліція розшукала водія. Фото поліціїПоліція розшукала водія. Фото поліції

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Тепер львів’янину загрожує  до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, автопригода сталась 17 грудня близько 21:20. Тоді підлітка госпіталізували у міську дитячу клінічну лікарню Львова з важкими травмами голови. Лікарі діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, перелом склепіння черепа, множинні забійні садна голови, верхніх та нижніх кінцівок.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах