Побиття собаки у Бродах: поліція розпочала перевірку

Що відомо про стан тварини і поліція розпочала перевірку. Фото: Оксана Кринська-Чорній

Що відомо про стан тварини і поліція розпочала перевірку. Фото: Оксана Кринська-Чорній

Події
26 грудня 2020 16:04

Собака, якого дівчина з хлопцем жорстоко побили у Бродах, запхавши у мішок, таки вижив. Скалічену тваринку повезли до ветеринарної клініки. Про це повідомила волонтерка Оксана Кринська-Чорній.

Собаку знайшли сьогодні, 26 грудня, серед сміття у селі Суходоли Бродівського району Львівщини. Скалічена тварина не могла підвестись та нерухомо лежала на мішку, в який, ймовірно, його й раніше помістили для катувань.

Тепер тварина в безпеці, його здоров'ям опікуються ветеринари. За словами лікарів, собака житиме.

Собака у ветклініці. Фото: artem_viktorovich97/InstagramСобака у ветклініці. Фото: artem_viktorovich97/Instagram

На сторінці «Підслухано в Бродах» в соціальній мережі Instagram зазначили, що катівники так жорстоко били собаку за пачку сигарет. Крім того, нападники вже видалили свої сторінки із соціальних мереж.

За фактом побиття собаки співробітники Бродівського відділення поліції розпочали перевірку. У випадку підтвердження факту жорстокого поводження з твариною, причетним загрожує кримінальна відповідальність. Мінімальне покарання – штраф у 1700 гривень, максимальне – обмеження волі до трьох років.

Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити обставини, зокрема день, час та місце, де сталась подія, а також осіб, причетних до вчинення правопорушення, просять зголоситись на оперативну лінію 102 або у Бродівське відділення поліції.

Нагадаємо, у Бродах, що на Львівщині, хлопець з дівчиною жорстоко побили собаку. Нападники запхали невинну тваринку в мішок і лупцювали аж до смерті.

Як чути на відео, нещасний собака під час побоїв жалібно скавулів та гавкав, але нападників це аж ніяк не розчулило і вони продовжували гамселити беззахисного чотирилапого. Більше того, дівчина закликала хлопця продовжувати бити собаку і робити це швидше: «Ще чуть-чуть, ще раз».

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах