Били собаку металевою трубою: двом підліткам із Бродів загрожує по три роки ув’язнення

Двом підліткам з Бродів загрожує по три роки ув’язнення. Фото поліції

Двом підліткам з Бродів загрожує по три роки ув’язнення. Фото поліції

Події
27 грудня 2020 09:24

Правоохоронці встановили особи зловмисників, які жорстоко побили собаку у мішку – ними виявились 16-річний хлопець та 14-річна дівчина, обоє мешканці Бродівського району. Читайте всі новини Львова та області за сьогодні.

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівської області, над нещасною твариною познущались ще 23 грудня близько 17:00.

Тоді на сміттєзвалищі неподалік  одного з сіл району школяр помістив собаку в мішок і бив тварину металевою трубою. Очевидцем події була його неповнолітня знайома.

Також правоохоронці розшукали  собаку  та доставили тварину у ветеринарну лікарню. У чотирилапого пацієнта діагностували забій голови і рвані рани. Та ветлікарі кажуть, що собака житиме, тепер він у безпеці.

За цим фактом дізнавачі Бродівського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Тепер двом підліткам загрожує до 3 років обмеження волі. 

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у Бродах, що на Львівщині, хлопець з дівчиною жорстоко побили собаку. Нападники запхали невинну тваринку в мішок і лупцювали. На відео чути, як нещасний собака під час побоїв жалібно скавулів та гавкав, але нападників це аж ніяк не розчулило і вони продовжували гамселити беззахисного чотирилапого. Більше того, дівчина закликала хлопця продовжувати бити собаку і робити це швидше.

Та собака таки вижив! Його знайшли 26 грудня серед сміття у селі Суходоли Бродівського району Львівщини. Скалічена тварина не могла підвестись та нерухомо лежала на мішку, в який, ймовірно, його й раніше помістили для катувань. Чотирилапого відвезли до ветеринара, тепер його життю нічого не загрожує.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах