Били металевою трубою: жорстоко відлупцьований підлітками пес почав ходити

Били металевою трубою: жорстоко відлупцьований підлітками пес почав ходити

Били металевою трубою: жорстоко відлупцьований підлітками пес почав ходити

Події
28 грудня 2020 09:24

Собака, якого побили металевим прутом двої підлітків у Бродах, почав ходити. Нині він перебуває у Радивилівському тваринному центрі. Читайте всі новини Львова. 

За словами ветеринарів, у побитого хлопцем і дівчиною пса, є рвані рани та гематоми вушних раковин. Кістки лап, на щастя, цілі — без переломів, однак є ймовірність внутрішньої кровотечі. Загальний стан тварини задовільний, але є потреба у реабілітації. 

Нагадаємо, у Бродах, що на Львівщині, хлопець з дівчиною жорстоко побили собаку. Нападники запхали невинну тваринку в мішок і лупцювали металевим прутом. На відео чути, як нещасний собака під час побоїв жалібно скавулів та гавкав, але нападників це аж ніяк не розчулило, вони продовжували гамселити беззахисного чотирилапого. Більше того, дівчина закликала хлопця продовжувати бити собаку і робити це швидше. Собака дивом вижив, хоча спершу повідомлялося, що він помер. Як розповіла волонтерка Оксана Кринська-Чорній, тварину знайшли серед сміття у селі Суходоли Бродівського району Львівщини. За фактом побиття собаки співробітники Бродівського відділення поліції розпочали перевірку. У випадку підтвердження факту жорстокого поводження з твариною, причетним загрожує кримінальна відповідальність. Мінімальне покарання – штраф у 1700 гривень, максимальне – обмеження волі до трьох років.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах