Захотілось пригод: на Сихові п’яний 19-річний хлопець погрожував поліцейським зброєю

На Сихові п’яний 19-річний хлопець погрожував поліцейським зброєю. Фото поліції

На Сихові п’яний 19-річний хлопець погрожував поліцейським зброєю. Фото поліції

Події
31 грудня 2020 11:23

Сьогодні зранку, 31 грудня, близько 5:00 на вулиці Сихівській у Львові п’яний перехожий погрожував патрульним зброєю. Тепер юнакові загрожує кримінальна відповідальність. Про це повідомили в пресслужбі поліції Львівської області.

Поліцейські екіпажу Управління патрульної поліції Львівської області оформляли адміністративні матеріали за фактом порушення ПДР водієм автомобіля «БМВ». В цей час до них підійшов перехожий з явними ознаками алкогольного сп’яніння та скерував на правоохоронців пістолет.

Перехожим виявився 19-річний львів’янин. Його затримали, а пневматичний пістолет вилучили та скерували на експертне дослідження.

На Сихові п’яний 19-річний хлопець погрожував поліцейським зброєю. Фото поліціїНа Сихові п’яний 19-річний хлопець погрожував поліцейським зброєю. Фото поліції

За фактом слідчі Сихівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Тепер хлопцеві загрожує до 2 років виправних робіт або арешт до 6 місяців, або до 3 років обмеження волі, або позбавлення волі на той самий строк.

Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, в Сихівському районі Львова невідомі чоловіки через відкрите вікно автомобіля направили  на жінку пістолет. На щастя, вона відбулась лише переляком. Інцидент трапився в неділю, 22 листопада, близько 15:00 на пішохідному переході на вулиці Драгана.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах