Коронавірус на Львівщині: за добу померли восьмеро людей

Коронавірус у Львові: за добу померли восьмеро людей.

Коронавірус у Львові: за добу померли восьмеро людей.

Події
04 сiчня 2021 08:45

Коронавірус продовжує тримати львів'ян у напрузі. Станом на 08.00 понеділка, 4 січня, у Львові підтверджено 287 нових випадків, на Львівщині — 352. Загалом з початку пандемії у Львівській області виявлено 62915 випадків інфікування COVID-19. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у Львівській міськраді, з початку пандемії на Львівщині померли 1799 людей, у яких був діагностований коронавірус (дев'ятеро — за попередню добу). 47074 — одужали.

Коронавірус на Львівщині: за добу померли восьмеро людей фото 1Коронавірус на Львівщині: за добу померли восьмеро людей фото 1

"За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри провели 539 ПЛР-тестів, з яких 352 – позитивні результати. Серед них – 287 мешканців Львова", — йдеться у повідомленні міськради.

У 8-ій міській клінічній лікарні станом на ранок перебуває 79 пацієнтів, у 1-ій міській клінічній лікарні — 67 пацієнтів, у лікарні швидкої медичної допомоги — 242 пацієнти, у 5-тій міській клінічній лікарні — 58 пацієнтів, у 4-тій міській лікарні — 3 пацієнти, у пологовому — 6 пацієнтів.

Загалом в стаціонарах перебуває 455 осіб: 349 з них мають Covid-19, 35 — у реанімації, 13 людей підключено до апаратів ШВЛ. За останню добу до медзакладів поступило 27 осіб, виписано — 1.

Завідувач першого хірургічного відділення львівської Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Гнат Герич заявив про важкі ускладнення після коронавірусу. За його словами, до Клінічної лікарні останнім часом потрапляє все більше пацієнтів з віддаленими ускладненнями коронавірусної інфекції, які потребують термінового хірургічного втручання. Це венозні тромбози і тромбоз судин тонкого кишківника.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах