Відео: п'яна львів’янка за кермом автомобіля скоїла дві ДТП

Нетвереза львів’янка за кермом автомобіля Peugeot 2008 спричинила дві ДТП і намагалася втекти. Фото умовне: pinterest.at

Нетвереза львів’янка за кермом автомобіля Peugeot 2008 спричинила дві ДТП і намагалася втекти. Фото умовне: pinterest.at

Події
04 сiчня 2021 09:13

Увечері, 2 січня, нетвереза 48-річна львів’янка за кермом автомобіля Peugeot 2008 спричинила дві ДТП і намагалася втекти. Спершу вона в’їхала в автомобіль на вулиці Ярослава Осмомисла, а згодом в зупинку громадського транспорту на вулиці Замарстинівській. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у патрульній поліції Львівщини, близько 20:00 правоохоронці отримали виклик про ДТП на вулиці Ярослава Осмомисла. 29-річний львів'янин повідомив, що автомобіль Peugeot 2008 здійснив зіткнення з його автомобілем Peugeot 508 і втік з місця події зустрічною смугою. Чоловік запам'ятав номерні знаки.

Водночас, інший екіпаж отримав виклик про те, що на вулиці Замарстинівській схожий автомобіль зніс зупинку громадського транспорту і дорожні знаки та поїхав з місця події в напрямку вулиці Липинського. Патрульні виявили на місці події уламки авто і номерні знаки. Номери збігалися з тими, які запам'ятав очевидець попередньої ДТП.

Під час обстеження прилеглих територій патрульній виявили авто та водійку на тій же вулиці. 48-річна львів'янка мала ознаки алкогольного сп'яніння. Перевірка на пристрої Drager показала результат 1,5 проміле.

На порушницю склали п’ять протоколів.

Нагадаємо, у ДТП у селі Давидів біля Львова постраждали десятеро людей. Аварія сталася у ніч проти 3 січня.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах