Знай наших: фото львів’янина з гірського села потрапило в ТОП-10 від National Geographic

Фото львів’янина з гірського села потрапило в ТОП-10 від National Geographic. Фото: National Geographic

Фото львів’янина з гірського села потрапило в ТОП-10 від National Geographic. Фото: National Geographic

Події
05 сiчня 2021 16:29

Світлина з гірського села львівського митця потрапила в 10 найкращих фотоісторій року про мандрівки за версією журналу National Geographic Traveller. Про це повідомив львівський художник та фотограф документаліст Артур Абрамів. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Львівський митець у співпраці з National Geographic створив серію фото про життя та відпочинок в українських Карпатах під час пандемії Covid-19. Для цієї історії він обрав село Волосянка, що на Сколівщині.

У журнал увійшла лише одна фотографія. На ній в об’єктив потрапила 87-річна жителька Волосянки Марія Гриців, яка виходить зі своєї «літньої кухні», що стоїть поруч з будинком.

Фото львів’янина з гірського села потрапило в ТОП-10 від National Geographic. Фото: National GeographicФото львів’янина з гірського села потрапило в ТОП-10 від National Geographic. Фото: National Geographic

«Волосянка – курортне село, вкрите хвилястими пагорбами та нескінченними зеленими пасовищами, розташоване у Львівській області Українських Карпат. Тут мешкає не більше 1 500 жителів. Незважаючи на те, що сюди часто приїжджають туристи, село офіційно не повідомило про жоден випадок Covid-19», – йдеться у журналі.

Для журналу National Geographic Traveller 25-річний юнак розповів, що він художник і його надихають гори, тому коли пандемія поставила світ на коліна, він відправився на пошуки, щоб відновити зв’язок з природою та наситити свою природну цікавість до досліджень.

Нагадаємо, львівський художник та фотограф документаліст Артур Абрамів переміг в міжнародному фотопроєкті National Geographic Traveller India на тему «World Public Transport». Чоловік представив фото з електрички.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах