У Львові чоловік задушив дружину й зімітував її раптову смерть

У Львові чоловік задушив дружину й зімітував її раптову смерть. Фото умовне

У Львові чоловік задушив дружину й зімітував її раптову смерть. Фото умовне

Події
06 сiчня 2021 08:54

У Львові чоловік задушив дружину. Після смерті благовірної нелюд викликав "швидку", намагаючись замаскувати вбивство під раптову смерть. Трагедія сталася 5 січня. Про це повідомили у поліції Львівщини. Читайте всі новини Львова.

Як йдеться у повідомленні, виклик про раптову смерть 50-річної львів’янки поліцейські отримали від медиків «швидкої». Львів'янини, якиї їх викликав заявив, що його дружина раптово померла з невідомих причин. Проте експерти встановили, що причиною смерті стала механічна асфікція – нещасну задушили.

Як з’ясували поліцейські, тієї ночі у квартирі одного з будинків на вулиці Шевченка у Львові між подружжям виник конфлікт. Чоловік побив дружину і задушив її, а потім викликав «швидку», намагаючись видати вбивство за раптову смерть.

53-річному підозрюваному уже оголосили офіційну підозру в умисному вбивстві, йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років ув’язнення.

Як раніше писав VG Львів, 5 січня під мостом у Личаківському районі Львова знайшли тіло чоловіка без ознак життя. Труп лежав в калюжі крові.



Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах