Посварились: на Самбірщині у Святвечір чоловік зарізав знайомого

На Самбірщині у Святвечір чоловік зарізав знайомого. Фото: 4studio.com.ua (умовне)

На Самбірщині у Святвечір чоловік зарізав знайомого. Фото: 4studio.com.ua (умовне)

Події
08 сiчня 2021 14:30

У Святий вечір, 6 січня, в одному з сіл Самбірського району у житловому будинку виявили тіло чоловіка без ознак життя зі слідами насильницької смерті. Правоохоронці вже затримали вбивцю.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівщини, про моторошну знахідку близько 22:00 повідомили медики, які приїхали на виклик.

На місці правоохоронці встановили особу загиблого – ним виявився 27-річний місцевий мешканець. На тілі загиблого було виявлено кілька колото-різаних ран.

«Чоловік був у гостях і близько 21.30 між ним та 27-річним господарем будинку виник конфлікт, під час якого гість завдав господарю кілька ударів ножем, спричинивши поранення, від яких той помер до приїзду медиків», - йдеться в повідомленні.

Слідчі Самбірського відділу поліції вже затримали злочинця, йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Нагадаємо, у Львові чоловік задушив дружину. Після смерті благовірної нелюд викликав «швидку», намагаючись замаскувати вбивство під раптову смерть. Трагедія сталася 5 січня.

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах