Після свят: Андрій Садовий прогнозує збільшення кількості хворих на коронавірус у Львові

Після свят: Андрій Садовий прогнозує збільшення кількості хворих на коронавірус у Львові. Фото: Андрій Садовий/Фейсбук

Після свят: Андрій Садовий прогнозує збільшення кількості хворих на коронавірус у Львові. Фото: Андрій Садовий/Фейсбук

Події
11 сiчня 2021 10:05

Міський голова Львова Андрій Садовий прогнозує збільшення кількості нових хворих на коронавірус вже у найближчі дні. Про це львівський мер заявив під час ранкового ефір на радіо "Люкс FM". Читайте всі новини Львова за сьогодні

Як розповів мер Львові, у зв’язку із святами, містяни не часто звертались до медиків, відтак прогнозується збільшення кількості виявлених випадків коронавірусу вже у найближчі дні. Наразі місто живе у звичному режимі, адаптованому до вимог локдауну.

"Ми мали плавний вихід з Різдва і плавний вхід у локдаун. Поліція досить лояльно ставилась до мешканців, з огляду на ситуацію. Два тижні – не такий великий термін, тому будемо дотримуватись карантину. Зокрема школярі перебувають на канікулах. Всі заклади, де може бути велике скупчення людей, будуть закриті. Сюди навіть входять спортивні заклади, хоча я цього рішення не до кінця розумію. Загалом ситуація схожа на ту, що була минулого разу. Місто продовжує жити у звичному режимі", — сказав Андрій Садовий.

За його словами, цей локдаун дасть змогу добре проаналізувати ситуацію із Covid-19 по Україні.

"У нас у Львові є резерв ліжок в медичних закладах. Зараз ситуація в місті контрольована. Через свята люди не часто звертались до лікарів, тому в найближчі дні може спостерігатись певний ріст статистики захворілих", — зазначив мер Львова.

Нагадаємо, у Львові та області суттєво зменшилася кількість нових хворих на Covid-19. Станом на ранок понеділка, 11 січня, на Львівщині лабораторно підтверджено 160 нових випадків коронавірусу.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах