Народжуй в іншому місці: Львівський перинатальний центр закрили

Львівський перинатальний центр закрили. Фото: zik.ua

Львівський перинатальний центр закрили. Фото: zik.ua

Події
11 сiчня 2021 15:35

Сьогодні, 11 січня, Львівський перинатальний центр закрили на два тижні. Тут проводитимуть ремонт системи електропостачання. Відповідний наказ видав департамент охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Львівський перинатальний центр не буде приймати  вагітних та роділь з 9.00 11.01.21 по 9.00 25.01.21у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт системи електропостачання», - йдеться в повідомленні медзакладу.

Так, в цей час вагітних та роділь зі Львова, а також вагітних та роділь із загрозою передчасних пологів зі Львова та області прийматиме 3-я міська клінічна лікарня Львова. А вагітним та роділлям з екстрагенітальною патологією та імуноконфліктною вагітністю допомагатимуть в Пологовому клінічному будинку №1 міста Львова.

Нагадаємо, що Львівський обласний перинатальний центр працює лише трохи більше двох років. Відкрив його у квітні 2018 року тодішній Президент України Петро Порошенко. Втім, навіть після відкриття він деякий час не працював, бо ще не був готовий приймати породіль. А в травні того ж року перинатальний центр став епіцентром скандалу – через вузькі двері звільнили чотирьох лікарів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах