Попалися: копи викрили мешканок Закарпаття, які обкрадали львів’ян

Копи викрили мешканок Закарпаття, які обкрадали львів’ян. Фото поліції

Копи викрили мешканок Закарпаття, які обкрадали львів’ян. Фото поліції

Події
13 сiчня 2021 15:38

Правоохоронці викрили двох мешканок міста Берегове, що на Закарпатті, які обкрадали містян в центрі Львова. Жінкам вже повідомили про підозри. Про це повідомили в пресслужбі поліції Львівщини. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Першу зловмисницю поліцейські викрили під час відпрацювання, 12 січня близько 17:30, на вулиці Під Дубом у Львові. Тоді жінка викрала із наплічника 35-річної львів’янки гроші у сумі 500 гривень та косметичку. Злодійкою виявилась 22-річна мешканка міста Берегове Закарпатської області. Її супроводили у Галицький відділ поліції.

Копи викрили мешканок Закарпаття, які обкрадали львів’ян. Фото поліціїКопи викрили мешканок Закарпаття, які обкрадали львів’ян. Фото поліції

Копи викрили мешканок Закарпаття, які обкрадали львів’ян. Фото поліціїКопи викрили мешканок Закарпаття, які обкрадали львів’ян. Фото поліції

Ще одну зловмисницю оперативники викрили 10 січня на вулиці Академіка Гнатюка у Львові, також під час відпрацювання. Тоді 19-річна мешканка Закарпатської області викрала гаманець з сумки 46-річного львів’янина, в якому були гроші у сумі 2 тисячі гривень, 25 доларів США та 5 Євро.

За цими фактами дізнавачі Галицького відділу поліції відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Тепер жінкам загрожує до 5 років обмеження волі. Зловмисницям вже повідомили про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень.

Нагадаємо, у Львові почастішали випадки нападу містян на громадян ромської національності. Якщо раніше соцмережі й зведення поліції рясніли заголовками на кшталт «У Львові ромка підрізала чоловіка», «У Львові ромки побили ветеранку російсько-української війни», «У центрі Львова двоє ромів з ножами напали на перехожого», то тепер навпаки. Лише за останні кілька тижнів жертвами містян у Львові стали з пів десятка ромів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах