Дізнайся: коли в Парку культури знову запрацює кімната матері і дитини

Коли в Парку культури знову запрацює кімната матері і дитини. Фото: pexels.com (умовне)

Коли в Парку культури знову запрацює кімната матері і дитини. Фото: pexels.com (умовне)

Події
14 сiчня 2021 12:15

В Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького тимчасово не працює кімната матері і дитини. Свою роботу кімната зможе відновити лише із настанням тепла, тобто, не раніше весни. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Кімната є сезонною, як і улюблені атракціони (у працівників "кімнати" наразі закінчилися трудові угоди, а фінансується вона із бюджету парку, який через карантин впав; ба більше, передбачити кошти на утримання не можна в громадському бюджеті)», – йдеться в повідомленні Парку культури та відпочинку.

Коли в Парку культури знову запрацює кімната матері і дитини. Фото: Парк культури і відпочинку/FacebookКоли в Парку культури знову запрацює кімната матері і дитини. Фото: Парк культури і відпочинку/Facebook

Так, взимку кімната матері і дитини є зачиненою і її двері для відвідувачів з малечою відчиняться навесні, разом із відновленням роботи атракціонів. І це за умови, якщо не буде впроваджено особливих карантинних обмежень.

Зазначимо, кімната матері і дитини в Парку культури та відпочинку у Львові стала переможцем громадського бюджету і яку облаштували ще влітку 2018 року. У сезон «Baby room» працює щодня, з 11:00 до 20:00.

Коли в Парку культури знову запрацює кімната матері і дитини. Фото: bit.uaКоли в Парку культури знову запрацює кімната матері і дитини. Фото: bit.ua

Нагадаємо, 11 січня Львівський перинатальний центр закрили на два тижні. Тут проводитимуть ремонт системи електропостачання.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах