Хотів втекти: на Львівщині нетверезий водій збив трьох підлітків

На Львівщині нетверезий водій збив трьох підлітків. Фото: ukranews.com (умовне)

На Львівщині нетверезий водій збив трьох підлітків. Фото: ukranews.com (умовне)

Події
15 сiчня 2021 15:26

В одному із сіл Старосамбірського району нетверезий водій «Škoda Fabia» збив трьох підлітків та поїхав з місця пригоди. Правоохоронці розшукали водія. Інцидент трапився 14 січня близько 20:45.

«Водій автомобіля «Шкода», 32-річний місцевий мешканець, скоїв наїзд на трьох пішоходів – двох хлопців віком 13 і 14 років та 13-річну дівчинку, мешканців того ж села. Внаслідок наїзду діти отримали тілесні ушкодження. Водій автомобіля з місця події поїхав», – йдеться в повідомленні пресслужби поліції Львівської області.

Правоохоронці оперативно розшукали водія «Škoda» – він мав ознаки алкогольного сп’яніння, проте від проходження експертизи відмовився.

На Львівщині нетверезий водій збив трьох підлітків. Фото поліціїНа Львівщині нетверезий водій збив трьох підлітків. Фото поліції

За скоєння дорожньо-транспортної пригоди, залишення місця події та керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння поліцейські склали на водія протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ст.122-4, ст.124 та ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, 14 січня на вулиці Патона у Львові водій авто «ВАЗ» спричинив потрійну ДТП. Згодом виявилось, що чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння та був позбавлений водійських прав.

Читайте всі новини у нашому каналі Tеlеgrаm, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах