За 5 тисяч гривень: п’яний водій намагався відкупитись від львівських копів

П’яний водій намагався відкупитись від львівських копів. Фото: AdobeStock (умовне)

П’яний водій намагався відкупитись від львівських копів. Фото: AdobeStock (умовне)

Події
16 сiчня 2021 14:38

П’яний водій намагався уникнути відповідальності та запропонував львівським патрульним за це 5 тисяч гривень. Тепер мешканцю Львівщини загрожує кримінальна відповідальність.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини, 15 січня близько 15:00 патрульні отримали виклик від небайдужих про водія автомобіля «Fiаt Ducato», який, ймовірно, в нетверезому стані їде вулицею Промисловою у Львові.

Правоохоронці зупинили згаданий автомобіль у Дублянах. Поліцейські помітили у водія ознаки алкосп'яніння, проте він відмовився від перевірки. Коли ж патрульні повідомили йому, що складають протокол за ч.1 ст.130 (керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП, то водій не розгубився і запропонував хабар у розмірі 5 тисяч гривень.

Тоді поліцейські попередили чоловіка, що за таке передбачена вже не адміністративна, а кримінальна відповідальність. Та це не зупинило мешканця Львівщини — він продовжив пропонувати неправомірну вигоду.

Патрульні склали на 34-річного порушника протокол за ч.1 ст.130 (керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП та викликали на місце слідчо-оперативну групу поліції. За пропозицію хабара йому загрожує кримінальна відповідальність за ст.369 ККУ.

Нагадаємо, 14 січня на вулиці Патона у Львові водій авто «ВАЗ» спричинив потрійну ДТП. Згодом виявилось, що чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння та був позбавлений водійських прав.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах