Трускавець колядує: у мережу виклали атмосферне відео

Трускавець колядує: у мережу виклали атмосферне відео. Фото: скріншот із відео.

Трускавець колядує: у мережу виклали атмосферне відео. Фото: скріншот із відео.

Події
17 сiчня 2021 08:51

У мережу виклали атмосферне відео, на якому видно як вуличні музиканти колядують у Трускавці під час снігопаду. Незважаючи на негоду, хлопці та дівчата радісно віншують містян і відпочивальників із Різдвом. 

Туристи, які поїхали на цьогорічні зимові свята до оздоровниці не прогадали – у середині січня тут так чудово, наче у казці. Ялинка, ілюмінація, вогні вуличних ліхтарів, сніг, музика, колядки, теплий глінтвейн, імбирні пряники і палкі різдвяні вітання. Трускавець колядує! Попри коронавірус, локдаун, невдалий туристичний сезон, безробіття, безгрошів'я й інші негаразди. 

Христос родився, Бог воплотився,
Ангели співають, царіє вітають,
Поклін віддають, пастиріє грають,
"Чудо, чудо!" – повідають.

Нагадаємо, Трускавець – місто здоров’я, відомий на увесь світ бальнеологічний курорт. Але їдуть сюди не лише за "Нафтусею", "Марією" чи "Софією", але й просто, щоби "перезавантажитись". Так, під час карантину українцям довелося тугіше затягнути паски, але це ще не привід відмовлятися від осінньої відпустки або вікенду. VG Львів розкаже про вісім неймовірних, а головне – безкоштовних локацій у Трускавці, які неодмінно слід відвідати, перебуваючи в оздоровниці.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах