Де була: 31-річна львів'янка Оксана Бекеш знайшлася

Де була: 31-річна львів'янка Оксана Бекеш знайшлася.

Де була: 31-річна львів'янка Оксана Бекеш знайшлася.

Події
19 сiчня 2021 16:25

31-річну Оксану Бекеш, яка 15 січня загадково зникла у Львові після візиту до гінеколога, знайшли. Жінка вже вдома з дітьми, вона неушкоджена. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

"Ура! Всіх вітаю! Дуже дякую всім за допомогу. Харківському пошуковому загону Ангел, дякую всім дівчатам і хлопцям, які обклеювали орієнтуваннями, допомогали збирати інформацію, надавали свідчення! Дякую нашим волонтерам Пошуково-рятувальної волонтеської асоціації SARVA! Головне, що Оксана жива і здорова, повернулась до дому! Повірити мені це дорогого коштує!" – написав адміністратор Viber-cпільноти "Пошук Оксани Бекеш", створеної спеціально для допомоги у пошуках 31-річної львів'янки, Олексій Геращенко.

31-річна львів'янка Оксана Бекеш знайшлася. Фото: Варта 1. 31-річна львів'янка Оксана Бекеш знайшлася. Фото: Варта 1.

За попередньою інформацією, жінку розшукали у Рясному, в одному з будинків на вулиці Шевченка. Вона гостювала у знайомого. На щастя, Оксана Бекеш неушкоджена, почувається добре, допомоги медиків не потребує. Наразі вже вдома із дітьми.

31-річну Оксану Бекеш, яка 15 січня загадково зникла у Львові після візиту до гінеколога, знайшли. Фото: поліція Львівщини31-річну Оксану Бекеш, яка 15 січня загадково зникла у Львові після візиту до гінеколога, знайшли. Фото: поліція Львівщини

Нагадаємо, 31-річна вагітна львів'янка Оксана Бекеш, мати двох дітей, зникла дорогою з пологового будинку на вулиці Раппопорта у п'ятницю, 15 січня. Відомо, що незадовго до зникнення її обікрали. Про неприємний інцидент жінка розповіла своєму лікареві під час консультації. Він вже розповів поліції, що жінка була у пригніченому та депресивному стані. Паспорт і порожній гаманець Оксани Бекеш знайшли на Любінській. Після візиту до лікаря Оксана Бекеш мала повернутися додому на вулицю Брюховицьку, де вона мешкає разом із сім'єю, однак з 13:00 п’ятниці, 15 січня, зв'язок із нею був відсутній. Жінка не мала з собою ані телефону, ані грошей. 17 січня Шевченківський відділ поліції оголосив Оксану Бекеш у розшук. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах