Пошуки Оксани Бекеш: на Любінській знайшли гаманець із документами жінки

На Любінській у Львові знайшли гаманець із документами зниклої Оксани Бекеш. Фото: Оксана Бекеш/Фейсбук

На Любінській у Львові знайшли гаманець із документами зниклої Оксани Бекеш. Фото: Оксана Бекеш/Фейсбук

Події
19 сiчня 2021 10:02

На вулиці Любінській у Львові знайшли гаманець із документами зниклої Оксани Бекеш. 31-річну вагітну жінку оголосили у розшук у неділю, 17 січня. Читайте всі новини Львова.

Про знайдений гаманець Оксани Бекеш повідомив Назар Гасюк.

На вулиці Любінській у Львові знайшли гаманець із документами зниклої Оксани Бекеш. Фото: Nazar GasyukНа вулиці Любінській у Львові знайшли гаманець із документами зниклої Оксани Бекеш. Фото: Nazar Gasyuk

"Знайдено м. Львів вул. Любінська, 168 (старий термінал аеропорта)", – йдеться у його повідомленні.

Нагадаємо, у Львові розшукують 31-річну вагітну Оксану Бекеш. Мати двох дітей зникла дорогою з пологового будинку на вулиці Раппопорта у п'ятницю, 15 січня. Відомо, що дорогою до лікаря Оксану Бекеш обікрали у маршрутці. Після візиту до лікаря жінка мала повернутися додому на вулицю Брюховицьку, де вона мешкає разом із сім'єю, однак з 13:00 п’ятниці зв'язок із нею відсутній. Жінка не має з собою ані телефону, ані грошей, пише Zaxid.net.

Зникла після візиту до лікаря: у Львові розшукують 31-річну вагітну жінку. Фото: Оксана Бекеш/ФейсбукЗникла після візиту до лікаря: у Львові розшукують 31-річну вагітну жінку. Фото: Оксана Бекеш/Фейсбук

Оксана Бекеш була одягнена у плащ бордового кольору, чорні штани та сіро-чорний шалик, взута у чорні чоботи до колін. Усіх, хто знає, де може бути жінка, просять терміново дзвонити до поліції – 102. Жінка перебуває на третьому місяці вагітності.

Доповнено: 19 січня 31-річну Оксану Бекеш, яка 15 січня загадково зникла у Львові після візиту до гінеколога, знайшли

Нагадаємо, 3 жовтня на Львівщині оголосили у розшук 28-річну Надію Стельмах, яка  вийшла за цигарками з дому в Бориславі та зникла. Зв'язок із нею обірвався. Жінку кілька діб шукали поліцейські, кінологи, рятувальники і просто небайдужі. Тіло 28-річної бориславчанки 6 жовтня випадково знайшов пастух. Молода жінка зістрибнула з електроопори.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах