Діти в школу – віскі в колу: як навчатимуться учні з 25 січня

Діти в школу – віскі в колу: як навчатимуться учні з 25 січня. Фото: Слово і діло.

Діти в школу – віскі в колу: як навчатимуться учні з 25 січня. Фото: Слово і діло.

Події
22 сiчня 2021 12:53

З понеділка, 25 січня, продовжують діяти обмежувальні протиепідемічні заходи для закладів освіти. Водночас додаткові обмеження, встановлені на період 8-24 січня, втрачають силу. Про це повідомив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

За його словами, з 25 січня додаткові обмеження в Україні не діятимуть. Це означає, що з наступного тижня учні підуть до школи. 

Втім, чимало заборон залишаються у силі. Зокрема, проводити в закладах освіти масові заходи (вистави, свята, концерти) за участю дітей із більше ніж однієї групи. 

Відвідувати школи здобувачами освіти у випадку, коли на самоізоляції через контакт із пацієнтом з підтвердженим коронавірусом перебуває більш як 50% учнів та персоналу. 

За сприятливої санітарно-епідемічної ситуації студенти закладів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти також мають продовжити навчання у змішаному або очному форматах із понеділка, 25 січня.

Нагадаємо, у деяких львівських школах навчальний процес триватиме до липня 2021 року. Про це заявила начальниця управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик. За її словами, так вирішила адміністрація навчальних закладів. Тож багатьом львівським школярам цьогоріч доведеться навчатися і влітку.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах