Не викидай на смітник: Домівка врятованих тварин потребує кімнатних рослин

Домівка врятованих тварин потребує кімнатних рослин. Фото: edifica.ro (умовне)

Домівка врятованих тварин потребує кімнатних рослин. Фото: edifica.ro (умовне)

Події
25 сiчня 2021 12:35

Для втілення нового цікавого проекту в Домівці врятованих тварин потрібні  вазони. Тож львів’ян просять не викидати на смітних непотрібні кімнатні рослини, а принести їх до притулку. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Є багато людей, яким чи то виросли завеликі, чи то просто стали не потрібними, і викидають рослини просто на смітник. Ми зараз задумали дуже крутий проект, який ви вже побачите за 1,5-2 міс. Але нам трішки потрібна ваша допомога, нам потрібно багато вазонів, і великих, і малих, різних. Тож кому не шкода, чи може не потрібні рослини, ми залюбки прийняли б їх», – написав співзасновник Домівки врятованих тварин Орест Залипський.

Орест Залипський одразу зазначив, що вазонів заради якихось експериментів ніхто не нищитиме. Обіцяють, що рослини в Домівці будуть жити довго і щасливо.

Якщо хтось має можливість та бажання поділитись із притулком хатніми вазонами, просять звертатись до Ореста Залипського у Facebook, або задзвонити за номерами: (096) 520 12 49, (073) 929 20 73.

Нагадаємо, із закінченням новорічно-різдвяних свят в оселях львів’ян ялинки та дідухи стають непотрібними. Містян закликають зробити добру справу – принести ці святкові атрибути в Домівку врятованих тварин у Львові.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах