Потіш коників: мешканці Домівки врятованих тварин чекають на ялинки та дідухи

Мешканці Домівки врятованих тварин чекають на ялинки та дідухи. Фото: inform.kz (умовне)

Мешканці Домівки врятованих тварин чекають на ялинки та дідухи. Фото: inform.kz (умовне)

Події
22 сiчня 2021 13:43

Із закінченням новорічно-різдвяних свят в оселях львів’ян ялинки та дідухи стають непотрібними. Містян закликають зробити добру справу – принести ці святкові атрибути в Домівку врятованих тварин у Львові.

«Ну що ж, свята йдуть до завершення. І зараз всі будуть думати над тим, куди подіти новорічну красуню, яка вже відслужила своє. Так ось, ми хочемо вам запропонувати вирішення. В домівці наші копитні будуть дуже раді, якщо ви їм привезете трохи хвої, такі як Ялиця, Сосна, а також Дідухи», - написав співзасновник Домівки врятованих тварин Орест Залипський.

За його словами, в притулку також будуть раді хвої у горщиках з корінням. Вони потрібні для озеленення території та висадження у вольєрах з хижаками.

Через карантин в Домівці врятованих тварин, привезене краще залишати під брамою (вулиця Довбуша, 24, в парку «Знесіння» у Львові), або попередньо задзвонивши за номерами: (096) 520 12 49, (073) 929 20 73.

Нагадаємо, із завершенням різдвяно-новорічних свят у Львові з'являться пункти збору ялинок для того, аби мешканці могли здати їх на утилізацію.

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах