Офіційно: коли у Львові розпочнеться вакцинація від коронавірусу

Стало відомо, коли розпочнеться вакцинація від коронавірусу. Фото: headtopics.com

Стало відомо, коли розпочнеться вакцинація від коронавірусу. Фото: headtopics.com

Події
26 сiчня 2021 12:38

До кінця січня Україна очікує першу поставку вакцин від COVAX обсягом 100-200 тисяч доз, щоб розпочати вакцинацію першої черги. Про це зазначив прем’єр-міністр Денис Шмигаль 25 січня в ефірі програми «Свобода слова». Читайте всі новини Львова за сьогодні.

За його словами, домовленість про поставку більш ніж 30 мільйонів доз вже підписана. Тому протягом цього року вакцин вистачить усім охочим.

«Усі черги вакцинування в Україні будуть дотримані відповідно до Національного плану, вся інфраструктура буде підготовлена. Є розроблений план про утворення 500 мобільних бригад і понад 4 тисяч відповідних пунктів вакцинування. Вся інфраструктура цього року буде забезпечена для всіх охочих і тих, хто має вакцинуватися в першу чергу», — додав глава Уряду.

Національний план передбачає 5 етапів безкоштовного вакцинування, зокрема для лікарів, військовослужбовців, усіх груп ризику. Вакцинація буде добровільною.

Водночас із безкоштовною вакцинацією буде відбуватися вакцинування на комерційних засадах. Це не заборонено, якщо вакцина сертифікована й ліцензована в країні.

Нагадаємо, стало відомо, якою буде вартість вакцини від коронавірусу.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах