Схема стара, як світ: у Львові псевдополіцейські обдурили двох бабусь

Схема стара, як світ: у Львові псевдополіцейські обдурили двох бабусь. Фото: unsplash.com

Схема стара, як світ: у Львові псевдополіцейські обдурили двох бабусь. Фото: unsplash.com

Події
27 сiчня 2021 16:04

У Львові аферисти надурили двох пенсіонерок. Жертвами зловмисників стали 91-річна та 88-річна львів'янки. Жінки віддали шахраям 51 тисячу гривень. Обидві віддали гроші за "порятунок сина, який потрапив в аварію". Читайте всі новини Львова.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Львівській області, 21 січня до правоохоронців звернулася 91-річна львів’янки. За її словами, на Водохреща, 19 січня, близько 20:00 до її помешкання на вулиці Коновальця прийшли невідомі, які назвалися поліцейськими.

"Повідомили, що син заявниці, керуючи автомобілем, збив людину, а тому необхідно надати кошти на лікування потерпілого. Як встановили правоохоронці, невідомі, зловживаючи довірою, отримали 44 тисячі гривень", – розповіли у поліції.

За кілька днів, 26 січня, до поліції звернулася 88-річна львів’янка, яка віддала незнайомцям 7 тисяч гривень.

Як встановили поліцейські, 21 січня близько 19:00 до пенсіонерки зателефонував невідомий чоловік, який повідомив, що її син потрапив у ДТП, а тому терміново потрібні гроші. За деякий час чоловік приїхав до помешкання бабусі на Краківський, де пенсіонерка й передала йому 7 тисяч гривень.

Нагадаємо, львів'ян застерігають про новий вид шахрайства. Так, у Телеграмі невідомі, видаючи себе за друзів, просять позичити гроші. У Міністерстві внутрішніх справ України повідомили, що абоненти можуть отримувати повідомлення нібито зі знайомих акаунтів, де є фото друзів, однак номер – прихований.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах