Обережно на поворотах: у Львові до кінця січня – ожеледиця на дорогах

У Львові до кінця січня – ожеледиця на дорогах. Фото: horyn.info (умовне)

У Львові до кінця січня – ожеледиця на дорогах. Фото: horyn.info (умовне)

Події
28 сiчня 2021 14:07

Від завтра, 29 січня, і до неділі, 31 січня, включно у Львові прогнозують ожеледицю на дорогах. Також 29 січня вночі та вранці очікують сніг. Про це повідомили у Львівському регіональному центрі з гідрометеорології. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Так, в мерії закликають усіх учасників дорожнього руху бути обережними через ускладнення погодних умов. Водіїв закликають обирати помірну швидкість, дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами та вмикати фари.

Також ожеледиця є небезпечною для пішоходів, адже внаслідок падіння містяни можуть значно травмуватись. Тож львів’ян просять носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально відведених для цього місцях.

Про усі надзвичайні випадки, які можуть виникнути через негоду, мешканців просять інформувати «Гарячу лінію міста» за номером 15−80 для оперативного реагування відповідних служб.

Нагадаємо, у Львові для боротьби з ожеледицею вулиці посипатимуть кавовою гущею. Таку технологію використовуватимуть вперше в Україні. Розпочнуть із парку «700-річчя Львова».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах