Під гарячу руку: львів'янин побив поліцейських

Львів'янин побив поліцейських. Фото: 112.ua (умовне)

Львів'янин побив поліцейських. Фото: 112.ua (умовне)

Події
01 лютого 2021 15:36

Напередодні, 31 січня, 27-річний львів’янин побив поліцейських, які приїхали на виклик щодо домашнього насильства в квартирі будинку на вулиці Богдана Хмельницького. Тепер чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівщини, 31 січня близько опівночі до правоохоронців надійшло повідомлення про домашнє насильство у квартирі одного з будинків на вулиці Богдана Хмельницького у Львові.

На місці поліцейські встановили особу правопорушника – ним виявився 27-річний львів’янин. Під час встановлення обставин події чоловік поводився агресивно, нецензурно висловлювався, не реагував на зауваження правоохоронців, чинив опір та наніс правоохоронцям тілесні ушкодження.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.345 Кримінального кодексу України – погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Тепер львів’янину загрожує до 5 років обмеження волі або позбавлення волі на аналогічний термін.

Крім цього, поліцейські притягнули зловмисника до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства.

Нагадаємо, у Львові та області зросла кількість викликів щодо сімейного насилля. Протягом 2020 року таких звернень побільшало майже втричі, порівняно з попереднім.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах