Проник у будинок: озброєний злодій побив львів'янку і викрав 4,5 мільйона

У Львові злочинці напали на жінку в її власному будинку і пограбували. Фото: freepik.com

У Львові злочинці напали на жінку в її власному будинку і пограбували. Фото: freepik.com

Події
04 лютого 2021 13:43

У Львові злочинець напав на жінку в її власному будинку і пограбував. Один із членів банди вдарив власницю квартири по голові, вкрав гроші, а також ювелірні прикраси на суму понад 4,5 мільйона гривень.

Як повідомили у Департаменті карного розшуку, це сталося наприкінці січня. 43-річна жінка перебувала у будинку, коли туди проник нападник та, погрожуючи пістолетом і ножем, вимагав відчинити сейф. Він вдарив її по голові, щоб переконати у серйозності намірів.

У Львові злочинець напав на жінку в її власному будинку і пограбував. Фото: Департамент карного розшукуУ Львові злочинець напав на жінку в її власному будинку і пограбував. Фото: Департамент карного розшуку

«Розуміючи, що її життя в реальній небезпеці — жінка відкрила сейф. Розбійник заволодів грошовими коштами та ювелірними виробами на загальну суму збитків понад 4,5 мільйони гривень», — повідомили у департаменті.

Правоохоронці затримали злочинців. Попередньо вилучено зброю, викрадені грошові кошти та інші речові докази.

Доповнено: як стало відомо VG Львів із власних джерел, жертвою нападу стало подружжя бізнесменів, власники двох популярних готелів у Львові. 30 січня, коли жінка була вдома аодна, до їхнього приватного будинку проник озброєний грабіжник. Коли ж жінка відмовилася відкривати сейф, нападник кілька разів вдарив її по голові. Із сейфу грабіжник забрав 70 тисяч доларів США, ювелірні прикраси і золоті злитки (загальна сума викраденого приблизно 4,5 млн грн).

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах